Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Keukenonderdeel.NL levert plinten met RVS-look op maat. U kunt kiezen uit een plint van 18mm spaanplaat met een RVS-look aluminium toplaag en een kunststof plint in RVS-look.

De plint van spaanplaat is op elke gewenste hoogte op maat te maken. De kunststof plint is alleen geschikt voor een plinthoogte van 150mm.

Vindt u het lastig kiezen vanaf een plaatje, dan kunt u ook een monsterset bestellen van de beide RVS-look plinten (zonder extra verzendkosten). Als u op een van onderstaande vakjes klikt, treft u deze set onderaan de pagina aan. U krijgt dan van beide soorten een monster opgestuurd.


Spaanplaat
Spaanplaat
PVC
PVC

 

ONLINE CATALOGUS

ebbb1b87abb613cef151a7390aed1226.gif
ff4ae0e39ecaae5a794ab2e05894c49f.png
 
 
 

CONTACT

www.keukenonderdeel.nl
Kuipersweg 11
2031 EH  HAARLEM

023 - 549 32 42
info@schenkinterieurwerk.nl
CORONA NIEUWS - BEPERKINGEN


Betreffende de verspreiding van het Corona-virus, is onze eerste bezorgdheid het optimale evenwicht te vinden tussen het welzijn van onze medewerkers en de continuïteit van onze dienstverlening. We volgen de laatste richtlijnen op de voet en nemen indien nodig de gepaste acties.

Via de media werden op 15 maart jl. nieuwe maatregelen gecommuniceerd om de verspreiding van het Corona-virus te beperken. Op dit moment is er sprake van een beperkte impact op onze dienstverlening. Lades op maat worden momenteel niet gemaakt, omdat de afstand tussen medewerkers niet gegarandeerd kan worden. Door het sluiten van sommige grenzen, kan de voorraad van sommige producten tijdelijk op zijn. Wij zullen u hierover informeren, indien van toepassing. Daarnaast zullen wij servicebezoeken tot nader order uitstellen. Hierbij houden wij ons aan de adviezen van het RIVM.

Houdt u er rekening mee, dat de ontwikkelingen elkaar snel opvolgen en wij onze werkzaamheden hierop zullen moeten aanpassen, als dat nodig is.

Blijf vooral gezond en zorg voor elkaar!