Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

De montageplaat is het gedeelte, dat in de kast bevestigd wordt. Het scharnier klikt hierop vast. De keuze van de montageplaat hangt af van de kastwanddikte en de manier van aanslag.

Over het algemeen geldt voor montageplaten het volgende:
kastwanddikte 18/19mm = 0mm verdikte montageplaat
kastwanddikte 16mm = 3mm verdikte montageplaat
inliggende deuren = 9mm verdikte montageplaat (in combinatie met het juiste scharnier)0mm
0mm
3mm
3mm
6mm
6mm
9mm
9mm

 

ONLINE CATALOGUS

ebbb1b87abb613cef151a7390aed1226.gif
ff4ae0e39ecaae5a794ab2e05894c49f.png
 
 
 

CONTACT

www.keukenonderdeel.nl
Kuipersweg 11
2031 EH  HAARLEM

023 - 549 32 42
info@schenkinterieurwerk.nl
CORONA NIEUWS - BEPERKINGEN


Betreffende de verspreiding van het Corona-virus, is onze eerste bezorgdheid het optimale evenwicht te vinden tussen het welzijn van onze medewerkers en de continuïteit van onze dienstverlening. We volgen de laatste richtlijnen op de voet en nemen indien nodig de gepaste acties.

Via de media werden op 15 maart jl. nieuwe maatregelen gecommuniceerd om de verspreiding van het Corona-virus te beperken. Op dit moment is er sprake van een beperkte impact op onze dienstverlening. Lades op maat worden momenteel niet gemaakt, omdat de afstand tussen medewerkers niet gegarandeerd kan worden. Door het sluiten van sommige grenzen, kan de voorraad van sommige producten tijdelijk op zijn. Wij zullen u hierover informeren, indien van toepassing. Daarnaast zullen wij servicebezoeken tot nader order uitstellen. Hierbij houden wij ons aan de adviezen van het RIVM.

Houdt u er rekening mee, dat de ontwikkelingen elkaar snel opvolgen en wij onze werkzaamheden hierop zullen moeten aanpassen, als dat nodig is.

Blijf vooral gezond en zorg voor elkaar!