Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Luchtafvoer-(Naber)
COMPAIR Flow is een door het Duitse bedrijf Naber ontwikkeld luchtafvoersysteem met geïntegreerde en gepatenteerde geleidelamellen technologie. De COMPAIR Flow producten zorgen voor een verhoogde capaciteit en een gereduceerd geluidsniveau van uw afzuigkap/ wasemkap. De rechthoekige buizen van COMPAIR Flow hebben een hogere doorvoercapaciteit dan de standaard ronde buizen. De technologie van COMPAIR komt het beste tot zijn recht als ook de buitenroosters van hetzelfde COMPAIR-systeem worden toegepast.

De meest gangbare COMPAIR Flow producten leveren wij uit voorraad. Wilt u zeker zijn? Neem dan gerust even contact met ons op.


Klikt u voor een uitgebreider assortiment op onze gespecialiseerde site voor luchtafvoer HIER


COMPAIR®-Flow-150mm
COMPAIR® Flow 150mm
COMPAIR®-Flow-125mm
COMPAIR® Flow 125mm

 

ONLINE CATALOGUS

ebbb1b87abb613cef151a7390aed1226.gif
ff4ae0e39ecaae5a794ab2e05894c49f.png
 
 
 

CONTACT

www.keukenonderdeel.nl
Kuipersweg 11
2031 EH  HAARLEM

023 - 549 32 42
info@schenkinterieurwerk.nl
CORONA NIEUWS - minimale beperkingen


Betreffende de verspreiding van het Corona-virus, is onze eerste bezorgdheid het optimale evenwicht te vinden tussen het welzijn van onze medewerkers en de continuïteit van onze dienstverlening. We volgen de laatste richtlijnen op de voet en nemen indien nodig de gepaste acties.

Op dit moment is er sprake van een beperkte impact op onze dienstverlening. De productie van de lades op maat is weer opgestart, maar met een langere levertijd dan normaal. Daarnaast zullen wij servicebezoeken tot nader order uitstellen. Hierbij houden wij ons aan de adviezen van het RIVM.

Blijf vooral gezond en zorg voor elkaar!