Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Met BLUMOTION van Blum sluiten meubeldeuren zacht en geruisloos, zelfs als deze met een zwaai worden dichtgegooid. Dit adaptieve systeem past zich naadloos aan de sluitsnelheid en het deurgewicht aan. De inbouw van Blum BLUMOTION is op elk moment mogelijk met de deurdempers van Blum.

Er zijn opklikdeurdempers voor toepassing op Blum scharnieren verkrijgbaar, alsmede in elke kast te schroeven deurdempers.

LET OP: de opklikdeurdempers zijn toepasbaar op Blum scharnieren met een rechthoekig gat in de arm. Heeft u een oud model, met een rond gat, dan kunt u gebruik maken van de opschroefdempers en inboordempers of het scharnier vervangen.


opklikdempers
opklikdempers
opschroefdempers
opschroefdempers
inboordempers
inboordempers

 

ONLINE CATALOGUS

ebbb1b87abb613cef151a7390aed1226.gif
ff4ae0e39ecaae5a794ab2e05894c49f.png
 
 
 

CONTACT

www.keukenonderdeel.nl
Kuipersweg 11
2031 EH  HAARLEM

023 - 549 32 42
info@schenkinterieurwerk.nl
CORONA NIEUWS - BEPERKINGEN


Betreffende de verspreiding van het Corona-virus, is onze eerste bezorgdheid het optimale evenwicht te vinden tussen het welzijn van onze medewerkers en de continuïteit van onze dienstverlening. We volgen de laatste richtlijnen op de voet en nemen indien nodig de gepaste acties.

Via de media werden op 15 maart jl. nieuwe maatregelen gecommuniceerd om de verspreiding van het Corona-virus te beperken. Op dit moment is er sprake van een beperkte impact op onze dienstverlening. Lades op maat worden momenteel niet gemaakt, omdat de afstand tussen medewerkers niet gegarandeerd kan worden. Door het sluiten van sommige grenzen, kan de voorraad van sommige producten tijdelijk op zijn. Wij zullen u hierover informeren, indien van toepassing. Daarnaast zullen wij servicebezoeken tot nader order uitstellen. Hierbij houden wij ons aan de adviezen van het RIVM.

Houdt u er rekening mee, dat de ontwikkelingen elkaar snel opvolgen en wij onze werkzaamheden hierop zullen moeten aanpassen, als dat nodig is.

Blijf vooral gezond en zorg voor elkaar!