Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Keukenonderdeel levert diverse scharnieren van Blum. Welk Blum scharnier u nodig heeft, is afhankelijk van de positie (aanslag) van het front ten opzichte van de kast. Onderstaand treft u een keuzemenu aan voor de diverse aanslagmethoden.

Bij hoekaanslag (standaard) "bedekt" een front twee kastwanden.
Bij middenaanslag/tussenaanslag worden aan één kastwand twee fronten gemonteerd of komen er twee fronten op één kastwand samen.
Bij inliggende aanslag ligt het front in de kast en tussen de wanden. In de laatste keuze-optie treft u de Blum scharnieren ten behoeve van schuine kasten aan.

LET OP: bij Blum scharnieren voor "gewone" deuren is de vermeldde hoek de openingshoek van het scharnier (d.w.z. hoever de deur open gaat). Bij Blum scharnieren voor schuine kasten staat eerst de schuinte vermeld, waarvoor het scharnier geschikt is. In de omschrijving vindt u de openingshoek terug.hoekaanslag
hoekaanslag
middenaanslag
middenaanslag
inliggende-aanslag
inliggende aanslag
schuine-aanslag
schuine aanslag
speciaal-scharnieren
speciaal scharnieren
koelkast-scharnieren
koelkast scharnieren

 

ONLINE CATALOGUS

ebbb1b87abb613cef151a7390aed1226.gif
ff4ae0e39ecaae5a794ab2e05894c49f.png
 
 
 

CONTACT

www.keukenonderdeel.nl
Kuipersweg 11
2031 EH  HAARLEM

023 - 549 32 42
info@schenkinterieurwerk.nl
CORONA NIEUWS - BEPERKINGEN


Betreffende de verspreiding van het Corona-virus, is onze eerste bezorgdheid het optimale evenwicht te vinden tussen het welzijn van onze medewerkers en de continuïteit van onze dienstverlening. We volgen de laatste richtlijnen op de voet en nemen indien nodig de gepaste acties.

Via de media werden op 15 maart jl. nieuwe maatregelen gecommuniceerd om de verspreiding van het Corona-virus te beperken. Op dit moment is er sprake van een beperkte impact op onze dienstverlening. Lades op maat worden momenteel niet gemaakt, omdat de afstand tussen medewerkers niet gegarandeerd kan worden. Door het sluiten van sommige grenzen, kan de voorraad van sommige producten tijdelijk op zijn. Wij zullen u hierover informeren, indien van toepassing. Daarnaast zullen wij servicebezoeken tot nader order uitstellen. Hierbij houden wij ons aan de adviezen van het RIVM.

Houdt u er rekening mee, dat de ontwikkelingen elkaar snel opvolgen en wij onze werkzaamheden hierop zullen moeten aanpassen, als dat nodig is.

Blijf vooral gezond en zorg voor elkaar!