Spekva schuurpads voor onderhoud massief houten werkblad

0 Beoordelingen
Spekva schuurpads voor onderhoud massief houten werkblad Spekva schuurpads voor onderhoud massief houten werkblad
6,00
Prijs per set

Productomschrijving

Set van schuurpads en schuurpapier voor het polijsten en slijpen van een massief houten werkblad (SPEKVA./AALBORG MASSIVE). Toe te passen in combinatie met de schuurklos.

Voor het bereiken van de best mogelijke zorg voor uw werkblad, is het belangrijk om het juiste gereedschap te gebruiken.

De SPEKVA Care kit zorgt ervoor, dat u een beschermd en glad oppervlak krijgt en biedt u de mogelijkheid tot herstel van kleine beschadigingen.

Schuurmiddelen:
In geval van krassen en andere kleine schade, is het mogelijk om dit tot een minimum te beperken en zelfs te elimineren met behulp van schuurpapier.

- Schuren, korrel 180:
Gebruikt voor de lichte beschadigingen.
- Schuren, korrel 240:
Gebruikt voor het schuren voor afwerking met olie.

Polijstpads
De pads zijn respectievelijk. bordeaux en wit. De polijstpads moeten worden gebruikt voor het aanbrengen van de onderhoudsolie of zeep. Door het gebruik van de schurende pad trekt de olie of zeep in het hout en geeft een gedegen bescherming.

- Bordeaux poetssteunschijf:
Dit kussen is de grofste en zorgt ervoor, dat de olie of zeep in het hout trekt. Bij het polijsten in olie met deze polijstpad bereikt u een zijdezacht oppervlak.
- Witte poetssteunschijf:
Dit kussen wordt gebruikt voor het slijpen. Door het polijsten van het verharde oppervlak bereikt u een glad, zacht en vuilafstotend oppervlak.

LET OP!
Gebruikte polijstpads kunnen worden gewassen in een sopje of opgeslagen in een glazen pot met goed sluitend deksel. Dit is raadzaam in verband met eventueel brandgevaar bij broeien.


Direct uit voorraad leverbaar.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: 606044

Beoordelingen

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Spekva schuurpads voor onderhoud massief houten werkblad
Laat een review achter
Versturen