Om uw Blum keukenlade (Tandembox) zonder Blumotion op te waarderen naar een keukenlade met Blumotion (zachtsluitend), kunt u hier de geleiders voor vinden die hiervoor nodig zijn. 

De ladegeleiders zijn alleen dat deel, dat in de kast bevestigd is. Als u de lade volledig uit de kast haalt, zijn de geleiders die in de kast vast gemonteerd zijn degene die u dient te vervangen.

Deze ladegeleiders zijn er in drie typen, te weten 30kg, 50kg en 65kg. Welk type u nodig heeft, kunt u op twee manieren zien aan uw bestaande ladegeleiders. Het gewicht staat op de geleider vermeld en ladegeleiders met een volledig grijs kunststof binnenwerk zijn voor 30kg. Ladegeleiders met een deels oranje binnenwerk zijn 50kg. Ladegeleiders met een deels zwart binnenwerk zijn 65kg. De oude 80kg geleiders zijn niet vervangbaar

Deze ladegeleiders staan niet op zich en dienen dus alleen ter vervanging van bestaande Blum TANDEMBOX ladegeleiders en in combinatie met TANDEMBOX ladezijwanden (358M of 378M...) toegepast te worden.

LET OP: DEZE LADEGELEIDERS ZIJN ALLEEN TER VERVANGING VAN BESTAANDE TANDEMBOX GELEIDERS OF HET BOUWEN VAN EEN TANDEMBOX LADE. DEZE GELEIDERS ZIJN NIET GESCHIKT VOOR ANDERE TOEPASSINGEN BIJV. IN COMBINATIE MET EEN HOUTEN LADEBAK.

LET OP: de Blum TANDEMBOX ladegeleiders zijn niet geschikt voor IKEA laden..

Bezig met laden...